top of page

Koningsdag in Veenendaal: Een Gezellige Dag met De Heeren van de Kip!

Koningsdag in Veenendaal is altijd een feestelijke gebeurtenis, en dit jaar was geen uitzondering, vooral niet voor ons bij De Heeren van de Kip! Op de markt bij de Lampegiet hadden we onze kraam opgezet met heerlijke broodjes kip kebab, family kipnuggets en kipcorns.

Een Succesvolle Dag


Ons broodje kip kebab was de absolute topper van de dag! Mensen waren dol op de sappige kip en de smaakvolle kruiden. We waren verbaasd dat we zoveel broodjes verkochten! De reacties van onze klanten waren hartverwarmend en gaven ons veel energie.

Positieve Sfeer


Ondanks de drukte was de sfeer op de markt geweldig. Klanten waren vriendelijk en enthousiast, en we kregen veel leuke reacties op onze producten. Het was geweldig om als ondernemers deel uit te mogen maken van zo'n prachtige dag!

Op Naar Volgend Jaar


Het was een dag vol plezier, lekker eten en goede herinneringen die we niet snel zullen vergeten. We kunnen niet wachten om volgend jaar weer op de markt te staan en iedereen te verwennen met onze heerlijke kipproducten!

We zijn dankbaar dat we deel mochten uitmaken van deze geweldige dag en kijken uit naar nog veel meer mooie herinneringen in de toekomst.


Heeft u ook een event?

Hoe leuk zou het zijn als we ook op uw event zouden staan?

Neem dan contact met ons op via info@heerenvandekip.nl of bel met +31 (0)6 81736339




104 weergaven0 opmerkingen

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page