top of page

Nu Ook Beschikbaar voor de Zakelijke Markt!

Bij De Heeren van de Kip hebben we geweldig nieuws: vanaf nu richten we ons ook op de zakelijke markt! Dat betekent dat restaurants, snackbars en andere horecagelegenheden kunnen profiteren van onze hoogwaardige kipproducten. Of je nu een groot restaurant runt of een kleine snackbar, wij staan klaar om jouw onderneming te voorzien van de beste kip die er is. We zijn heel blij te kunnen melden dat we al een heel aantal horecagelegenheden mogen bedienen met onze producten.


Wat We Bieden:

1. Proefpakketten

We begrijpen dat kwaliteit en smaak essentieel zijn voor jouw onderneming. Daarom bieden we proefpakketten aan, zodat je zelf kunt ervaren wat De Heeren van de Kip te bieden heeft. Probeer onze sappige hotwings, knapperige kipschnitzels en nog veel meer, overtuig jezelf van de kwaliteit die wij leveren.

2. Marketingmateriaal

Om je te helpen onze producten te promoten, bieden we ook marketingmateriaal aan. Dit omvat digitale schermafbeeldingen voor gebruik op jouw website of social media, evenals balie- of promotieborden voor in jouw zaak. We zorgen ervoor dat jouw klanten weten dat ze de beste kip eten, rechtstreeks van De Heeren van de Kip.

3. Zakelijke Prijzen

Als je geïnteresseerd bent in onze producten voor jouw onderneming, bieden wij speciale prijzen voor de zakelijke markt, scherp en eerlijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

4. Persoonlijk Contact

Wij geloven in persoonlijk contact en service op maat. Daarom komen we graag eens langs voor een bakkie om jouw wensen te bespreken en te kijken hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van jouw onderneming. Of je nu specifieke producten zoekt of advies wilt over het gebruik van ons marketingmateriaal, wij staan voor je klaar.

Interesse? Neem Contact Op!

Ben je geïnteresseerd in onze producten en diensten, of wil je meer weten over onze zakelijke prijzen? Stuur dan een e-mail naar info@heerenvandekip.nl. Wij nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te maken voor een proefpakket, een kennismakingsgesprek, of prijzen.

Ben je zelf geen ondernemer, maar ken je er wel een?  Dan zouden we het enorm waarderen als je deze blog met hen deelt. Zo kunnen zij ook profiteren van de hoogwaardige kipproducten van De Heeren van de Kip.

Wij kijken ernaar uit om samen te werken en jouw horecagelegenheid te voorzien van de lekkerste kipproducten!

25 weergaven0 opmerkingen

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page