top of page

Onze eerste catering klus: Een smakelijk succes!

Bij Heeren van de Kip zijn we altijd in voor een nieuwe uitdaging. Onlangs kregen we de kans om onze eerste cateringklus te verzorgen, en wat was het een geweldige ervaring! Bart, onze gastheer, had ons gevraagd om het eten te verzorgen op zijn 40e verjaardag, en dat hebben we met veel plezier gedaan.

De avond begon voor ons nadat we de eerste kebab op de bakplaat hadden gelegd. Nadat de heerlijke geur van onze kebab zich verspreidde door de ruimte werden de gasten al snel nieuwsgierig en stonden ze te popelen om te proeven van onze lekkernijen. We hadden een gevarieerd menu samengesteld dat perfect paste bij de gezellige sfeer van het feest.



Wat stond er op het menu?

  • Heerlijke Broodjes Kip Kebab: Onze kip kebab was een absolute hit. De combinatie van sappige kip, sla en een heerlijke Turkse bol zorgde voor een heerlijke smaakbeleving bij iedere hap. Ze gingen dan ook als warme broodjes over de toonbank ;-)

  • Broodjes Saté: Onze saté met pindasaus bleek een goede keuze. De malse kip en de rijke, romige saus waren een perfecte match.

  • Family Kipnuggets: Voor de jongere gasten (en de jong gebleven volwassenen) hadden we onze beroemde family kipnuggets. Krokant van buiten, zacht en sappig van binnen - een echte traktatie!

  • Patat: Geen feest is compleet zonder knapperige, goudbruine patat. Onze frietjes waren versgebakken en heerlijk knapperig, een perfecte bijgerecht voor onze kipspecialiteiten.

Een geslaagde avond

Het was niet alleen een smakelijke avond, maar ook een ontzettend gezellige. De gasten genoten zichtbaar van het eten en de sfeer. We kregen veel positieve reacties over de kwaliteit van onze producten, wat ons enorm blij maakte. Ook Bart, onze gastheer, was erg tevreden en liet dat meermaals weten.



Bij Heeren van de Kip zijn we trots op de kwaliteit van onze producten en de service die we bieden. Deze eerste cateringklus was voor ons een mooie bevestiging dat we op de goede weg zijn. We kijken ernaar uit om in de toekomst nog veel meer mensen te laten genieten van onze heerlijke kipgerechten!

Bedankt Bart, voor het vertrouwen in Heeren van de Kip.


Heeft u ook iets te vieren?

Hoe leuk zou het zijn als we ook op uw feest zouden staan?

Neem dan contact met ons op via info@heerenvandekip.nl of bel met +31 (0)6 81736339




62 weergaven1 opmerking

1件のコメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
ゲスト
8月09日
5つ星のうち5と評価されています。

Groetjes Bartje

いいね!
bottom of page